Hedonista Hobbiblog

Jus & Calzone

TagfelvÉtel

2017. március 25. - dome613

121045-solid-cooking-elements.png
Úgy érzed, közre tudnál működni egy blog életében, vagy csak szeretnéd valahol kifejezni magad? Esetleg szép reményeket látsz a blog jövőjét illetően (ahogy mi is), és te is be akarsz szállni? Itt az alkalom!

Olyan embert, embereket keresünk, akiknek mind eltökéltségük, mind idejük van kellően aktívnak lenni a blog életében. Természetesen ehhez szükséges a jó fogalmazás, szerkesztés, de tudunk is benne segíteni - a lényeg, hogy szeresd, amiről beszélsz. Lehet az utazás, lehet főzés, túrázás, étteremlátogatás, könyvajánlás, gasztro-cikkek fordítása, kirándulás, háziasszony-rovat.... Ami csak belefér egy hedonista, utazós-evős blog (egyébként elég tág) korlátai közé. 

Amennyiben jelentkeznél, írj nekünk egy emailt a jusandcalzone@gmail.com címre, és küldj egy próbaírást, hogy lássuk, ki vagy te. :) Nincs megszabva semmi, arról írj, amiről csak szeretnél, és úgy gondolod, belefér a Jus & Calzone repertoárjába. Gondolkodhatsz rovatokban, vagy egyedi cikkekben, nem szabunk határt a képzeletednek!

Amit viszont elvárunk, hogy aktív légy, ettől nem tudunk eltekinteni. Ha úgy érzed, kipróbálnád magad, ne habozz! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jusandcalzone.blog.hu/api/trackback/id/tr7412363043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása