Hedonista Hobbiblog

Jus & Calzone

Kencefice: Nivea Hairmilk sampon

Személyre szabott hajápolás

2017. július 25. - Kata SWL

kenceficesokadik.pngA Kencefice című rovatunkon belül új, szépségápolással kapcsolatos termékeket fogok tesztelni, illetve a velük kapcsolatos tapasztalataimat is megosztom Veletek.  Fontos leszögeznünk: ha tesztelésre is kapok terméket, a véleményemet nem befolyásolja az, hogy a bemutatott kencét ingyen kaptam, vagy a saját pénzemből vásároltam. Természetesen lesz olyan, ami nekem bevált, de Nektek nem fog, illetve fordítva; de mindig befolyásoltságtól mentes, valós tartalmat olvashattok majd. Íme az első termék, illetve cikk

Május végén kaptam tesztelésre a Nivea Magyarországtól az új samponjaik közül egyet. A hajtejek 3 verzióban kaphatóak: vékony, vastag, illetve normál szálú hajra valóak közül választhatunk, így mindenki megtalálja a számára legideálisabbat. Mivel más a hajunk, ezáltal a hajszerkezetünk is; másmilyen ápolást igényel egy vastag szálú egyenes, vagy egy vékony szálú, göndör sörény. A  termék természetes összetevője a tejfehérje, ami a hajszálakba behatolva, belülről erősíti azt. A termék ígérete szerint elnehezítés nélkül táplálja és erősíti a roncsolódott hajat. Lássuk valóban így van-e.

blue-push-care-product-formula.png

Dús, göndör, viszont vékony szálú hajam van, így én a samponok közül a rózsaszín, vagyis a vékony szálú hajra valót kaptam. A sampon állaga nagyon könnyű, valóban a tejhez hasonló, hígabb állagú, ennek köszönhetően nem nehezíti el a hajat, gyorsan és könnyen el lehet oszlatni, illetve felhabosítani. Sok társával ellentétben ez nem habzik túl a 2. mosást követően sem, így a kiöblítés is könnyen megy, tehát nagyon meggyorsítja a hajmosást még az én derékig érő hajam esetében is. (Tipp: a hajat érdemes egymás után 2x megmosni. Az 1. alkalommal kevésbé habzik a sampon, mivel a haj- és fejbőr felszínén lévő szennyeződéseket távolítjuk el; míg a 2. samponozás már sokkal habosabb; akkor tisztítjuk valójában magát, a hajat.) Az illatában visszaköszön a jellegzetes Nivea-illat, ami véleményem szerint sokunk esetében plusz pontnak számít, lévén, hogy a legtöbbünknek fűződik valamilyen kellemes élménye a brandre jellemző klasszikus illathoz. 

20182404_10203514825947835_1247354820_o.jpg

A tejfehérje mellett a hajápolók a Nivea által kifejlesztett Eucerit®-et is tartalmaznak, amely természetes gyapjúviaszból készül. Ez nemcsak ragyogóvá teszi a hajat, hanem egyszerre tisztítja,védi és erősíti is a hajtöveket.  Az egész flakont elhasználva elmondhatom, hogy a termék valóban beváltja a hozzá fűzött reményeket: a durva tapintású göndör hajam puhább,fényesebb lett, lágyabb az esése, emellett nem is töredezik, kevesebbet is hullik, tehát valóban erősebb lett.

Akinek szintén ápolásra szorul a haja, de nem szeretné elnehezíteni, netán a nyárra könnyedebb ápoló sampont keres, érdemes egy próbát tennie vele. Minden hajtípusra ajánlom, még a zsíros vagy gyorsan zsírosodó hajnak sem szabad, hogy gondot okozzon a könnyű formulája miatt; illetve mindennapos használat mellett sem irritálja vagy szárítja a fejbőrt. Sajnos egyelőre csak balzsam kapható hozzá, az is csak normál típusú hajhoz, de én bízom benne, hogy mivel hajlakk, illetve -hab is kapható már ebből a termékcsaládból, így nemsokára bővül a paletta a balzsamok terén is. 

Ár-érték arányban véleményem szerint az egyik legjobb a piacon, drogériás samponként pedig kiemelkedő, ugyanis teljesít olyan szinten, mint egyes kifejezetten fodrászszalonokban használt/kapható társa. 

A sampon (és a balzsam is) megvásárolható a drogériákban és a szupermarketekben. A Hairmilk sampon vékonyszálú, normál vastagságú, vastag szálú hajra ajánlott fogyasztói ára: 250 ml – 799 Ft

9/10

További információ: https://www.nivea.hu/ujdonssg-a-niveatol/nivea-hairmilk-kollekcio

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jusandcalzone.blog.hu/api/trackback/id/tr8712671725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása