Hedonista Hobbiblog

Jus & Calzone

Csatlakozz közénk!

2017. szeptember 20. - dome613

951820009082492817.jpgMint minden fejlődő oldal, mi is szeretnénk bővíteni a blog palettáját, ezért, - mivel az előző tagfelvételi felhívás nagy szomorúságunkra nem volt valami sikeres - most új tagokat szeretnénk toborozni a csapatunkba, hogy növeljük kicsit a mostanság romló aktivitást.

Hogy kik jelentkezhetnek? Bárki, aki szeretne életmódról, egészségről, divatról, főzésről vagy könyvekről írni, már persze ha annyira képben van a témával, hogy a blog és a saját javát szolgálja ez a hozzáértés. Ez persze elég szigorúan hangzik, szóval nézzük, mit adunk cserébe: fizetni ugyan nem tudunk a szolgálatokért (a Jus egy teljes mértékben hobbiprojekt), azonban ha például szeretsz könyveket olvasni, azt nálunk egy könyvbemutatóért cserébe ingyen megteheted. Szerencsére egészen jó kapcsolatot ápolunk a legnagyobb könyvkiadókkal, így ha aktív tag szeretnél lenni, tudjuk támogatni a hobbidat.

Olyan aktív túrázók, utazók jelentkezését is várjuk még, akik tudnának nekünk het/havi rendszerességgel írni Magyarországon vagy külföldön tett utazásaikról. Legyen az túrázás, hegymászás, búvárkodás, vagy bármi, ami az olvasók figyelmét felkelti. Ha kiírnád magadból kalandjaidat, itt a helyed. :) 

"Írni tudni" nem feltétel, de mindenképpen előny. Amennyiben érzel magadban kedvet belevágni, de tapasztalatlan vagy az írás terén, ne tégy le róla teljesen. Gyakorlott blogosokként szívesen segítünk abban, hogy kihozd magadból a maximumot, hiszen ez nekünk is érdekünk, nem csak neked. Jelentkezz bátran! 

Elérni minket Facebook oldalunkon https://www.facebook.com/jusandcalzone/

vagy e-mail címünkön tudsz: jusandcalzone@gmail.com

 

Segíts, hogy együtt törhessünk világuralomra! ;) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jusandcalzone.blog.hu/api/trackback/id/tr4312878932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása